+386 (0)2 460 15 20

Hydac d.o.o.
Tržaška cesta 39
SI - 2000 Maribor

Tel.: 02/460 15 20
Faks.: 02/460 15 22
Mail: info@hydac.si

Strokovni prispevki

(NOVO) V podjetju HYDAC jemljemo diagnostiko in kondicioniranje olj zelo resno, zato nenehno izboljšujemo in dopolnjujemo naše izdelke. Predstavljamo dva sistema nadzora olja, ki vsak na svoj način olajšata delo in pomagata k zanesljivejšemu obratovanju hidravličnih sistemov.

>> PREBERI VEČ

HYDAC ContaminationSensor Module CSM Economy 1000 je novi izdelek v seriji opreme za online spremljanje stanja hidravličnih tekočin, posebej primeren za olja, ki vsebujejo dosti zračnih mehurčkov

>> PREBERI VEČ

Naši široki ponudbi naprav FluidAqua Mobil za odstranjevanje vode, plinov in filtracijo olj, smo od junija 2014 dodali novo serijo naprav imenovano FAM-Economy.

>> PREBERI VEČ

AquaSensor 3000 je naslednik že preizkušenega AquaSensorja 1000 za sprotno spremljanje vode v hidravličnih in mazalnih oljih, t. i. »condition monitoringa AquaSensor 3000«.

>> PREBERI VEČ

Poleg zelo kakovostne filtracije oljnih medijev je HYDAC že leta uspešno prisoten na področju procesne filtracije nizkoviskoznih vodi podobnih medijev.

>> PREBERI VEČ

Pri podjetju HYDAC se držimo pravila „iz prakse v prakso“. Ta misel je bila vodilna tudi pri razvoju dvostopenjskih filtrskih elementov za enojni in dvojni okrov RF/RFD, RFL/RFLD ter NF/NFD.

>> PREBERI VEČ

V razvojnih oddelkih se razvijajo vedno manjši izdelki, ki jih odlikujejo majhna masa in dimenzije. Taki so tudi navojni sedežni mini ventili NG06 UNF, ki jih je razvilo podjetje Hydac.

>> PREBERI VEČ

Razmeroma enostavna pretočna stikala so se v mnogih primerih nadzora toka izkazala kot dovolj dobra in cenovno ugodnejša alternativa sicer natančnim, a dražjim merilnim turbinam toka.

>> PREBERI VEČ